JULKLAPPAR

Julen har tappat sin genuina innebörd. Det skall handla om en tid då familjen samlas för att tillsammans njuta av lite kvalitetstid medan det oftast blir ett par dagar där familjer "jäktar" mellan att besöka sina olika familjer. Att göra alla nöjda är målet, där "jäkt" ingår inför att allt skall vara så perfekt som möjligt, då pynt och mat skall lysa och smaka gott samt att julklapparna skall vara de finaste för det sista man vill ha den här dagen är missnöjda barn eller släktingar...
Känner ni igen er i detta sänk era krav angående Julen. Bryr er inte om att Tomtarna skall stå i råd, att tomteporslinet skall glänsa eller att ni måste servera den godaste Julmaten till alla och att ni då skall göra detta själv.
Jag gillar inte de "måsten" för då gör jag dem till "måste inte".
Jag önskar mig en mysig Jul som handlar om altruism där man gör något konkret för att hjälpa andra, där Julen handlar om en gemensam avkoppling där jag får umgås med nära och kära på ett mysigt sätt, utan krav, utan jäkt.
Vi vuxna har oftast vad vi behöver så varför inte köpa till släkt & vänner en present som handlar om att hjälpa till?
Det kan knappast finnas något bättre att ge och att få än insikten att man kanske har gjort vardagen lite lättare för någon på ett eller annat sätt.
Titta in på Unicefs gåvoshopen och ta dig en tankeställare.
I will ...
Förra året köpte jag vaccinpaket att ge bort och i år blir det något annat.
Många små handlingar blir stora handlingar.

Ge dina vänners julklappar 
till en hemlös 3-åring

På söndag är det redan 1:a advent och många av oss börjar tänka på bra idéer till julklappar. 

Den här julen kan du ge din familj och vänner sådant som verkligen betyder något. Som till exempel vårt vaccinpaket för 97 kr. Vi levererar det till de barn som behöver vaccinet bäst och du får ett snyggt gåvobevis att ge bort.

vår gåvoshop hittar du dessutom pennor, högenergikex, avmaskningstabletter och många andra produkter som du kan köpa för att hjälpa barn att överleva och utvecklas. 
Samtidigt löser du dina julklappsproblem.

 

Nu kör vår julkampanj igång
Under december kommer vi att driva en julkampanj för vår gåvoshop. Vi kommer bland annat synas i TV4 på morgnarna.

Gåvoshopens fältprodukter hjälper oss i den tysta katastrof som varje dag dödar 22 000 barn runt om i världen. Fram till julafton kan du dessutom få ett videogåvobevis medhälsning från Mikael Persbrandt när du handlar.

 

Vänliga hälsningar

Eva Kellerman
UNICEF Sverige

 

PS Slipp julstressen - handla julklapparna i gåvoshopen nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0